vineri, 25 decembrie 2009

Hai ma, ma lasi?...

Nu mai poooot! Ma dispera Craciunul! Si Anul Nou! Si Pastele! Si ziua mea! De fapt, nu ma dispera sarbatorile in sine, ci mesajele primite in perioadele mai sus amintite. Imi suna telefonul a mesaj din ora in ora; si din cand in cand si a apel. De ce? Pentru ca lumea crede ca fara urarile lor de fericire, masa imbelsugata, lumina si caldura chiar nu ma pot bucura de evenimentele respective.
Uite de exemplu acum, de Craciun. Am vreo 20 de sms-uri. Asta desi eu an de an nu trimit nimic si sun pe nimeni, poate-poate s-o prinde lumea ca nu dau doi bani pe mesajele lor. Chiar credeti ca fara sa imi urati voi "Craciun Fericit!" eu n-o sa am parte de un craciun fericit??? Chiar credeti ca eu nu stiu ca in perioada asta se sarbatoreste nasterea lu' Jesusfara sa ma informati voi? Chiar credeti ca daca imi doriti voi bani in conturi, mancare pe masa si case si masini, o sa am parte de asa ceva? Daca vreti sa faceti o fapta buna, sunati-ma sa va dau nr de cont, dupa care faceti o depunere. Asa da Craciun fericit!
Nu ma intelegeti gresit. Cu o persoana normala, gestul vostru ar fi de apreciat. Subliniez NORMALA.
Asa ca pastrati-va sms-urile gratuite pt altcineva (pentru ca eu sper ca nu ati incarcat conturile celor de la orange, vodafone sau cosmote platind pentru sms-uri). Nu am nevoie de urarile de bine ale nimanui. Daca vreti sa imi provocati o emotie, trimite-mi un sms in care ma injurati; are mai mult efect. Sau, repet, faceti o depunere in contul meu.
Si inca ceva. Nu trimiteti sms-uri luate de pe net sau primite de la altii...Storceti-va cerebelul si inventati voi ceva. Nu de alta, dar lumea e mica; nu merge nimeni pana la antepenultima pagina de rezultate de pe gugal cand dai "search" la "sms craciun"; toti se opresc la primele link-uri ;)

7 comentarii:

Oana spunea...

cata dreptate ai...sunt satula de acelasi mesaj primit de la 10 pers:))nimic nu e personalizat

addi spunea...

alex, nu mai fi suparat. ca sa-ti treaca, ia niste urari:
Fie ca aroma de brad, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa-ti umple sufletul de liniste si viata de impliniri.
Seara plina de lumina
Sufletul iesle sa-ti devina
Ca sa se nasca-n el Iisus
Cu Binecuvantari de sus
Caci vine bland si plin de har
Sa nu ii inchidem usa iar
Craciun Fericit

deci descreteste-ti fruntea si accepta-l pe Iisus in viata ta!

alex_blue spunea...

mai fa tu glume din astea cu mine si va trebui sa-ti faci alt blog

addi spunea...

cata rautate! iti zic eu, uita-te spre lumina si vei deveni mai bun.

addi spunea...

cata rautate! iti zic eu, uita-te spre lumina si vei deveni mai bun.

addi spunea...

site prost! ma faci de ras

Gosdra spunea...

Deci eu ca frate-tu, ma crezi ca dupa ce am citit post-ul acesta, in noaptea de rev mi-a tremurat mana pe telefon cand te-am sunat si ti-am urat "la multi ani" ? :))