vineri, 5 septembrie 2008

Sticlism, coniac-canoe, halbere si alte sporturi

Din ciclul "Alcoolul este viata si viata e alcool", va prezentam astazi episodul numit "Red Bull iti da ariiiiipi, vodca ti le taie".
In rolul principal: Ivan Ukhov, un atlet rus (se mira cineva?). Locatie: reuniunea atletica Athletissima 2008 de la Lausanne.
Ivan, care participa la proba de saritura in lungime, are ceva dificultati in viata personala:l-a parasit prietena. Asa ca s-a gandit sa isi inece amarul. Cu ce poti sa iti ineci mai bine amarul decat cu Red Bull...A, si vodca. Red Bull cu vodca. Red Bull pentru aripioare (ca deh, trebuie sa sara peste stacheta), vodca pentru a conduce Red Bull-ul (si implicit si aripioarele) in picioare, pentru o performanta mai buna (cu totii stim, pe pielea noastra, ca alcoolul, inainte de a ajunge la cap, coboara in picioare...). Zis si facut! Si in timp ce aialalti atleti se energizau cu Taurul Rosu, asteptand efectul (fraierii...), Ivan al nostru tragea la masea din sticla de Stalinskaya (alta marca de vodca nu stiu). Rezultatul? Dupa cum se poate vedea:



Sau din alt unghi:


(sursa: www.gsp.ro, www.youtube.com)

P.S.: Am uitat sa precizez ca Ivan a ratat toate incercarile. Nu va asteptati la asta, nu?
Si cica Federatia Internationala de Atletism (IAF) nu ii poate face nimic serios, pentru ca nu este precizata in regulament o astfel de situatie...Inca o sansa ratata de romani de a crea un precedent...

Niciun comentariu: