marți, 12 ianuarie 2010

Antivirus

Salut. Ca sa evitam confuziile, incep prin a va spune ca sunt alex_blue. Nu de alta, dar nu vreau ca rezultatul sa fie influentat de dusmanii lui addi.
Am facut rost de antivirus (ca mai nou asa i se spune la TV) AH1N1 (sau gripa porcina, pentru neinitiati). Moca. Si injectarea ar fi tot moca. Numa' ca nu stiu ce sa fac: sa mi-l inoculez sau nu.
Voi ce ziceti ca ar trebui sa fac? Aveti mai sus un sondaj in care sa va exprimati opinia. Sper ca participarea la vot sa fie mai mare decat cea de la prezidentiale.
Multumesc anticipat!

2 comentarii:

Autumn spunea...

Sincer iti recomand sa nu il faci, caci si eu aveam niste dubii, m-am documentat si nu, mai bine asa. Nu e cine stie ce aceasta gripa...sunt multe de spus. :

ionut spunea...

mai bine iti faci un bitdefender ceva :P ...stii tu, gripa e gripa. Ca e un virus sau altul, mai virulent sau mai putin...asta nu mai comentez, gasesti pe net parerile ambelor tabere. Acu vezi si tu, ca doar nu ai probleme pulmonare sau alte chestii grave, din cate te cunosc eu :D (dupa cum vezi la tv, ni se dau numai cazurile de gripa noua in acest sezon, nu mai moare nimeni de "alte gripe"?)