sâmbătă, 22 mai 2010

In sfarsit...

Desi nu abordam foarte des subiectul "fotbal", azi, pentru ca s-a disputat ultima etapa a campionatului, tin neaparat sa dau apa la moara contestatarilor.
A RETROGADAT POLI IASI!!!!!! In sfarsit! De cand imi doresc asta! Am sperat eu si acu vreo 2 ani, insa nu a fost sa fie (a se citi aici). Tot in articolul din 2008 am precizat si motivele pentru care un iesean isi doreste asta, asa ca nu le mai reiau acum. Insa iesenii nu trebuie sa fie suparati. Abia acum se vor vedea suporterii adevarati. Abia acum se va vedea cine tine intr-adevar cu Poli si cine tine cu Poli doar cand nu joaca cu Steaua, Dinamo sau Rapid. Pentru ca sunt multi ipocriti din astia care se dau mari "politehnisti", insa atunci cand echipa juca impotriva adevaratei iubiri din Bucuresti, aruncau tricoul alb-albastru si il luau pe ei pe cel ros-albastru, alb-rosu sau alb-visiniu si strigau "Moldoveni, muie moldoveni!" din galeria vizitatoare.
Asa ca sunt nespus de fericit ca Iasiul nu mai are echipa in "A". Ia sa vad, Nichita, cat de mare sustinator al echipei te mai dai acum, cand aceasta sustinere nu se mai transforma in voturi?

Niciun comentariu: