miercuri, 22 septembrie 2010

A emigrat Hâncu?

Conform unei stiri, seismologii ucrainieni au prevestit ca in "perioada urmatoare", in zona Vrancea va avea loc un cutremur "devastator". Devastator, adica de peste 7 pe Richter.
Pe bune ma? Adica stateati voi asa, cu cururile transpirate pe scaune, in fata calculatoarelor si ati facut calcule, logaritmi, algoritmi, meloritmi si grafice si ati ajuns la concluzia asta? V-a zis voua asta gagica in ţâţele goale de pe site-ul de pornaciuni? Ati gasit raspunsul la intrebarea asta in biluta de muc proaspat fabricata sau in mirosul flatulant al mancarii puse la pachet de morsa de acasa?
E lucru stiut ca seismele nu pot fi anticipate decat cu cateva secunde inainte. De la Hâncu incoace nimeni n-a mai indraznit sa faca astfel de afirmatii, deoarece si-a dat seama ca sunt aberatii si astfel cade de prostu' satului...bine, poate doar Carmen Hara, pt ca ea nu poate fi catalogata "prostu satului", pentru ca are CNP ce incepe cu "2". Si uite ca s-au trezit astia de la nord sa prezica.
OK...Sa zicem ca v-ar lua cineva in seama (si chiar v-a luat, ca televiziunile deja au inceput discutiile despre ce s-ar face Romania in cazul cutremurului). Le cere cineva sa fie mai concreti? Cand in perioada urmatoare? In urmatoarele 6 luni? Mai mult? Un an? Doi? Bine ma...in urmatorii doi ani va fi un cutremur mare in Vrancea. Cat de mare? 5 pe Richter? 6? 7? 8?. Bine...sa zicem ca in urmatorii doi ani va fi in Vrancea un cutremur de 6 pe Richter. Daca nu, ce sa va facem? Ce sa patiti? Sa va gadilam cu o furca pe la subsuoara? Sa va punem sa faceti o orgie intre voi, la Institutul Seismologic? Sau ce, nu va bagati la din astea cu asumarea responsabilitatii, nu?
V-o fi teama ca daca vine seismu', va colmateaza canalul Bâstroe.
Stati voi linistiti, dupa ce am trait 20 de ani in Romania, nici Armagedonu' nu ne mai provoaca palpitatii.

Niciun comentariu: