vineri, 4 februarie 2011

Despre cum se duce la vale scoietatea romaneasca sau despre cannabis... Crâşma Cannabis.

A fost o dată ca niciodată, că de n-ar fi, nu s-ar povesti, povestea unui bar numit Cannabis, în spate la SuperCopou, unde se băga rockăreală, un bar în care te puteai da cu capul de pereţi în linişte, acum cotropit de hausări care dansează "electronic" pe Inna şi care o sug la fel de electronic pe Dj Project. Mi se pare mie sau locurile de dat cu capul sunt din ce în ce mai puţine în Iaşi? Mi se pare mie sau în afară de Tavernă nu se mai poate îmbăta omul calumea?
Cannabis, acum numit B'est Club (sau ceva de genu, muiştii dracu') un bar în care Beck'su costă 4,5 lei şi are gust de zoaie cu care s-a spălat pe jos prin respectiva cârciumă (ca mai tot Beck'su de prin ţară, luare-aş pancreasu-n penis), în care se ascultă muzică pe gustul amatorilor de Gutsă care au dat de haus şi în care nu se merită nici măcar să dai la raţe a ajuns raiul băjeţaşilor de bani gata care abia aşteaptă să spargă vreo 4-500 de lei pe seară.

Deci să nu se aştepte să mai calc pe acolo cel puţtin până la ziua de salariu, zi în care o să sparg cel puţin 50 de lei pe beutură şi biliard.
M-am răzgândit; 10 lei.

Niciun comentariu: