miercuri, 16 noiembrie 2011

Da, îs linii făcute de extratereştri. Avem confirmarea!!1!

În primul rând vreu să le dau un sfat jurnaliştilor români: nu mai preluaţi stiri din Daily Mail. În Anglia, ziarul ăla e un fel de Libertatea de la noi.
Mare tămbălău mare după ce, probabil cineva care se plictisea teribil şi se uita la mijlocul pustiului la dracu-n praznic în deşertul Gobi în China în pula mea, a desluşit ceva ce păreau a fi nişte - sunteţi pregătiţi [sunet de tobe, tropot de cai, bătăi de clopot] - fix linii. Linii care nu erau linii ordinare ci se şi intersectau. De aici şi până la certitudinea că aia e o bază militară ultrasecretă în care chinezii lucrează cot la cot cu marţienii, reptilienii, dragonienii sau dracu să-i ia la o armă mortală nucleară care poate crea o gaură neagră în centrul universului ca să subjuge restul omenirii n-a fost mare pas.
Şi apoi ştirea în Gândul. "Ce pregăteşte China?" (cu tot cu ghilimele). În afară de supă din fetuşi umani. Mai departe, "un satelit folosit de Google Maps a descoperit o serie de structuri bizare în deşertul Gobi".
Liniile bizare din deşertul Gobi, China
Citez: "Unii dintre cei care au avut acces la aceste imagini" [...] tralala, restul nu mă interesează.

Acum, permiteţi-stimabili reporteri să fac o precizare: la aceste imagini nu au acces numai membrii vreunei societăţi secrete, elitei mondiale sau cine ştie ce hacker din vreun buncăr din SUA. La aceste imagini are acces oricine cu o conexiune la internet! Accesul este gratuit şi disponibil pentru toată lumea. Se cheamă Google Maps în pula mea. Vă dau şi linkul, uite: http://maps.google.com/. Şi ca să fiu băiat gigel în continuare vă dau şi coordonatele, preluate de aici, din secţiunea destinată comentariilor.
Coordonatele.

E bun aşa?

7 comentarii:

Zergu spunea...

Da' modelul ăsta la scară a unei zone de teren disputată între India și China ai văzut-o?

Modelul:

http://g.co/maps/4yeck

Și originalul:

http://g.co/maps/zaajq

Walker spunea...

mei, bei?

se asteapta de la China, conform celor sifonate de uichilics, ca sa se scoata in fata tutulor, si sa devina noul jandarm planetar, si chiar se specula sa fi realizat deja teleportarea

toti sunt cu uochii pa ei, pa mama lor!

sa vede uochii nostri daca vor pasi pe podium inaintea SUA si exURSS, altfel stiinta asteapta niste salturi in cercetare si inventica, si la urma urmelor, daca cercetatorii tarilor aparent avansate nu fac mari progrese, atunci se asteapta sa rupa gura targului, de ce nu, chiar les chinoise!

ne miscam si noi mai cu talent?

facem si noi un laser la Magurele?
http://www.antena3.ro/high-tech/cel-mai-puternic-laser-din-lume-va-fi-construit-la-magurele-121609.html

macar sa taiem tesatura timpului@spatiului, sa cream o gaura neagra, in care sa ne bagam toti pula concometient!

Walker spunea...


China se pregateste de razboi. Hu Jintao a cerut Fortelor Navale sa fie pregatite pentru un conflict


Ia beutura ca o sa avem la ce sa ne uitam la tv.

addi spunea...

stai ca ppoate maine o sa fiu in stare sa formulez si eu un raspuns. pana atunci, slabe sanse cu mine.

addi spunea...

sa incerc acu chestia cu formulatul raspunsului... in primul rand m-ai pierdut de la bun inceput cu teleportarea si cu tesatura spatiu-timp, in al doilea rand cu uichilics. mi-a luat ceva timp sa-mi dau seama ce ai vrut sa zici.

despre partea cu razboiul, si eu cred ca se cam apropie unul. mai ales toata treaba cu iranul si cu israelul. rusia si china sunt de partea iranului iar sua de partea israelului. si daca iranul are deja bomba nucleara, e de naspa...

Walker spunea...

pai deah, uichilics publicase niste hartii...
daca bagi in goagal "china teleportare"
gasesti si asta:
http://www.ziare.com/magazin/stiinta-tehnica/wikileaks-china-detine-secretele-teleportarii-cuantice-1060976

sunt mai multe prejudecati, una, auzita in urma cu 3-4 ani de la o colega care cica citise Nostradamus, zicea ca acolo scrie ca rasa galbena va ocupa Pamantul..
apoi vin si zvonurile uichilics
samd
eu cred ca s-au infiltrat inca de la sanitarele lui Bombonel la mobilarea vile din Zambaccian cu obiecte de ceramica aduse din China
ne vom trezi intr-o buna dimineata, cu 1milion de chinezi pe strada Zambaccian
ei, acu' sa te vad, unde n-aiba ii cazam, ce le dam sa manance, ce le dam sa bea? ca nu putem sa nu fim ospitalieri, chiar daca sau mai ales daca au si arme cu laser, cate una fiecare!
e?!
poate astia ar fi mai omenosi decat jihadistii
mai ales ca Premierul nostru chiar aduce a chinez
deci ca sa prevenim alte neplaceri, mai bine le facem chemare la 1mil si dup-aia mai vedem, sa ne considere un fel de frati de cruce! :-o

Walker spunea...

laser fratre!

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/Laser-frate-Politistii-testeaza-o-arma-cu-laser-impotriva-infractorilor-369670.html