marți, 18 septembrie 2012

Frustrari

Doar doua de data asta. Si am zis ca tot n-am mai scris demult si ca tastatura e noua si trebuie rodata. Si la ce ne pricepem noi, romanii, cel mai bine daca nu la a ne plange. Asa ca...:

1. Cea mai mare problema pe care o am in acest moment este cu santierul in care locuiesc, denumit generic "Iasi" (dativ: "Iasiului"). Inca din primavara, "oriunde merg, unde pasesc" dau de santuri, mormane de nisip, utilaje, strazi inchise, trotuare decopertate. Observati, va rog, ca nu am spus nimic de "muncitori care muncesc". De astia nu ma plang, nu dau prea des de ei. Mama lor de bani europeni, cum au venit ei pentru toate proiectele in acelasi timp si fix in an electoral. Dar bine ca au venit si ca se mai face ceva si ca ce frumos o sa arate Iasiul cand se vor termina toate. Serios? Pai unele s-au terminat (sau ma rog, nu mai lucreaza nimeni acolo) si arata mai rau ca inainte. Uitati-va numai la denivelarile de pe strada in Copou, la capacele de canalizare de pe pista de biciclete tot din Copou, la portiunile fara pavele de pe trotuarul din zona universitatii de medicina. Ca sa nu mai vorbesc de ritmul in care s-au facut/se fac lucrarile. De ce nu se lucreaza in 3 schimburi? De ce nu au prevazut in proiect bani pt plata orelor de noapte? Pe cine ar fi deranjat mai mult de o luna de zgomot noaptea, in locul a 6 luni de zgomot ziua? Da' nu-i nimic...Buzunarele baietilor destepti s-au umplut, beneficiem de continuitate la Primarie, o sa avem pietonal cu piatra cubica in centru (asfaltul nu era destul de "vintage")...Noi sa fim sanatosi!

2. Ca sa raman, oarecum, in zona traficului din Iasi, am o sugestie pentru cei care se ocupa de semafoarele din Iasi. Puneti, fratilor, un semafor cu lumina intermitenta galbena in intersectia de la Baza 3, cum vii dinspre Vel Pitar, care sa se aprinda atunci cand e verde pt pietoni. Cei care vor sa mearga inainte, pe verde intermitent, spre Baumax nu vad semaforul pt pietoni de pe trotuarul celalalt (de la magazinul de mobila), mai ales daca au pe banda 2 masini oprite la rosu. Chiar trebuie sa fie accidentat un pieton ca sa se puna un bec?

Atat.

5 comentarii:

Szasz Sebes Paul spunea...

Asa e in toata tara

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
alex_blue spunea...

reclama = comentariu sters

consecinta spunea...

mai nou nu mai am frustrari . doar dorinte :)))

Service Laptop spunea...

Mai rau este de cei care sunt crispati si speriati de viata.