vineri, 20 iunie 2008

Vreau inapoi in Evul Mediu

Fratilor, nu se mai poate...Am vazut in seara asta la stiri noutati despre fetita de 11 ani din Neamt gravida dupa ce a abuzat sexual de ea unchiul sau, de 19 ani...Ce se intampla? Nu mai sunt atractive babele, in ochii violatorilor? Au trecut pe fetite, ca sa se poata lauda peste 10 ani ca "ba, o vezi pe asta? am fu***-o"? Si cica i-a zis sa nu spuna la nimeni...Cat de prost tre sa fii ca, dupa ce ejaculezi ca porcu', fara pic de autocontrol, in vaginul fetei, sa crezi ca "poate nu-si da nimeni seama si daca nici ea nu spune, am scapat". Acu' fetita nu poate face avort, sarcina fiind prea avansata...Si va trebui sa intrerupa si scoala...CLASA A 4-A!!!!!
Ce dracu'?? Sa mor daca inteleg...OK...Esti in calduri si nu ai de cine sa ti-o freci? Pai ba ciobanule! Cum naiba sa te dai la babe sau la fetite de 10 ani??? Du-te dracului la o gagica buna, da-i una dupa cap, ameteste-o, forteaz-o si violeaz-o pe aia, ca macar ai cu ce te lauda...Parca-l vad intre baietasii lui:"Ma, am pompat aseara in ţaţa Floarea de i-a sarit proteza!". Sau du-te la o oaie sau o capra, ca opune mai putina rezistenta...Sau foloseste-ti naibii degetul opozabil si masturbeaza-te...
In munca mea de zi cu zi, ma confrunt foarte des (dar foarte des, nici nu va puteti inchipui) cu tot felul de produse furate (ambalaje goale, seturi incomplete)...Au ajuns sa fure odorizanti auto care costa 1.29 lei!!!!! Sa risti inchisoarea pentru zece mii de lei!!! Cat de disperat tre sa fii? Si apoi ii auzi nemultumiti ca fac puscarie intre 6 luni si 3 ani pentru ca au furat un pix...Sa fie bucurosi!!! Este o pedeapsa prea usoara!!! As fi de acord fara sa clipesc cu o lege care sa prevada taierea unei maini, deget dupa deget, pentru cel prins ca fura...Sau taierea "cocoselului" pentru violatori...Fac parnaie si apoi cand ies, revin la indeletnicirile pe care le cunosc...Daca ar fi mutilati, s-ar gandi, cu siguranta de doua ori inainte sa faca ceva rau...Sau sa fie angajati la inchisoare homosexuali profesionisti, cu un libidou cat mai mare si cu tendinte spre perversitate...Si neaparat pe la 1.90 si 110 kile...Sa vad, mai risca sa faca puscarie cineva?
Pe bune, oare sotul Romanitei Iovan nu poate fi clonat?

Niciun comentariu: