marți, 17 iunie 2008

Yeti de Romania

Stiti ca aproape fiecare tara are cate un animal misterios care terorizeaza sate intregi si nimeni nu stie ce e? Un fel de New Jersey Devil, Yeti, Bigfoot, Mokele-Mbembe, Chuppacabra si tot neamul lor.
In fine, are si Romania animalul ei. Pana nu demult se credea ca e doar un mit. Asta pana cand a fost fotografiat(a) pe drumul de la barlog la birtul obstesc.
Specialistii sunt nedumeriti de aceasta faptura si se feresc sa o incadreze intr-o anumita categorie. Inca nu se stie daca in poza e un el sau o ea.
Si acum, ca sa nu mai prelungim suspansul , iat-o/iata-l:








Via Ariciu ;)

Later edit: pozele au aparut si pe pitzipoanca dar eu le am direct de la sursa. Mie mi le-a trimis un prieten (pozele is facute de sora lui) si apoi am aflat ca sunt si pe acel site.
Vreau sa clarific un lucru: aici n-o sa vedeti materiale plagiate si daca e sa folosim materiale de pe alte site-uri o sa dam si link.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ori am citit eu repede articolul ori nu ati pus voi link la pitzipoanca...ca de acolo e "fiara"...

addi spunea...

faza e ca pozele au fost facute de un cunoscut care mi-a trimis pozele si apoi le-a trimis si pitzipoancei. dupa aia m-a anuntat si pe mine ca sunt si pe site-ul cu pricina. coincidenta face ca si textul sa fie asemanator.
daca e sa luam ceva de pe un site, fiti fara griji, ca o sa punem si linkul.
nu ne sta in fire sa plagiem ;)