joi, 23 octombrie 2008

Badea i-a facut muci pe Carcotasi

Asta in sondajul prezent pe blog timp de o saptamana. Au votat,in total, 37 de oameni, iar rezultatele au fost urmatoarele: Mircea Badea a fost preferat de 19 votanti (51%), Carcotasii au avut 9 fani (24%) si tot 9 oameni sunt cu fundul in ambele barci.
Ce sa zic? Nu ma mira deloc rezultatul. Poate ca nici nu e concludent, tinand cont de domeniile de activitate in televiziune diferite ale celor doua "tabere". Insa e normal, in conditiile in care Badea e singurul care spune ce gandeste, fara sa se teama de repercusiuni. Eu il apreciez pentru asta.
Si ca sa le ofer un mic "premiu" celor care au votat cu Mirciulica (desi sunt sigur ca stiu deja), le spun ca il pot asculta in fiecare seara,de luni pana joi, intre orele 18 si 19, la Radio ZU. Are o emisiune fara vreun subiect zilnic, cu telefoane in direct si se vorbeste despre orice. Mie imi place si v-o recomand cu caldura.
Asa ca va multumesc tuturor celor care ati votat. O sa mai fie...Sa le numim antrenament pentru uninominale. Sper doar ca nu o sa va treaca cheful de votat.

Niciun comentariu: