joi, 30 iulie 2009

Fi-ti dupa

M-am uitat la un meci, pe net. Ala de avea site-ul, suparat ca "uni" cu alte site-uri preiau de la el, s-a gandit sa isi spuna supararea si sa ameninte ca intrerupe "emisia" daca nu urmarim doar de pe site-ul lui...Pacat, insa, ca e atat de prost incat nici nu stie sa scrie corect. Si dupa greseli, e din Bucuresti (click pe imagine pt marire)


4 comentarii:

Anonim spunea...

tu o sa ramai cu acest post.. eu raman cu $ dupa urma tampitilor ca tine care nu sunteti in stare sa schimbati un operator de cablu

* din ce in ce mai multi

te rog din suflet asculta asta:
http://www.youtube.com/watch?v=1K8m9_fppAA

e ca si cum te-ai privii in oglinda..

alex_blue spunea...

Macar daca din $ aia ti-ai lua un dictionar si o carte de gramatica...Asa nu faci decat sa sporesti cu 1 numarul analfabetilor si taranilor cu bani din Romania..."Privi" e cu un singur "i", manelistule! "dupa"...:)))))

Anonim spunea...

http://www.imagehost.ro/pict/030107224a760e1a75894.jpg

imi pare rau ca am intrat in vorba cu tine.. pari un om care sufera de cancer.. care apare la tv si cere ajutor..



n`am stiut ca ai o situatie asa precara.. daca pui niste conturi pe blog pentru donatii.. il voi promova..



se numeste vinarom se aplica pe pereti cu trafaletul si da un aspect civilizat unei camere...ar fi ok daca nu ar sarii in ochi jegul de la intrerupatorul de lumina..



cu hainele observ ca nu prea ai tangente... mai ales acel trening..
lasi o adresa si sper ca vei primii ajutoare inclusiv haine..


ciao..

uita-te in jur cine esti apoi eticheteaza alte persoane.. asta asa pentru viitor.. "anonimule de forum"
imi (si nu numai mie) provoci mila.. individ sarac dintr-un oras anonim din romania..

si apropo locuiesc in Spania de 4 ani si tu ai urmarit meciurile prin intermediul unei transmisii care costa NUMAI 30RON per mes numita DIGI TV .. incredible



numai posta nici un reply fiindca numai intru pe acest blog FREE infect de camin studentesc..

sanatate.

alex_blue spunea...

Cand vin de la un capsunar ANALfabet, vorbele astea nu-mi pot provoca decat un zambet amar legat de imaginea Romaniei de acolo. Gata, ca mi-am uzat tastatura destul cu tine si, nu-i asa, n-am bani sa-mi iau alta. Te asteptam in august sa vii acasa cu o masina inchiriata, cu manele la maximum si cu tricou cu "De puta madre". Stai 2 saptamani, iti cheltui banii si apoi te intorci sa ti-o iei la rozeta pe 10 euro, in timp ce le culegi capsunile spaniolilor, precum sclavii pe plantatiile de bumbac. Adios, Isaura!