miercuri, 19 august 2009

Cat ne costa un parlamentar

Cand eram mic lumea ma intreba ce vreau sa ma fac atunci cand voi fi mare...Nu mai stiu ce dracu le raspundeam...In nici un caz "liber profesionist". Faza e ca am ajuns mare...Insa doar in sus si in jos...Ce sa faci ca sa devii mare si pe directiile stanga-dreapta si fata-spate? Cei de la Happyfish ne dau o idee: parlamentar


Chiar, acum ma gandeam..."parlamentar" vine de la "lamentare"???Sau de la "lamentabil"?(scuzati cacofonia...da,pentru cei care nu stiu, "la lamentabil" e tot o cacofonie) Oricum, "parlamentar" are ceva "lame"(in engleza) in el.

P.S.: Mergand pe aceeasi idee, de ce pentru un atestat trebuie sa dai un test???(in greceste sau latina, ca nu mai stiu acum, prefixul "a" inseamna "fara") Sau "Neghinita" e negatia de la "Ghinita"????
Ma rog, nu bagati in seama ultimele 2 idei, ca nu despre asta era vorba in articol...Luati si comentati doar filmuletul!

Un comentariu:

Anonim spunea...

A uitat sa specifice de blaturile pe care le fac...mai o autostrada(terminata prin 2870, probabil, cand va fi la moda teleportarea), vreun studiu de fezabilitate, niste piulite la 200 lei bucata si asa ajung baietii in topul Capital!

PS:Oricum n-am de gand sa-mi patez C.I pentru burtosii astia, dar imi doresc foarte mult sa-i ia moartea pe toti!!!
Haules