duminică, 4 octombrie 2009

Camera 21

Salut! Sunt eu, camera 21! Nu blogul, ci camera...Aia din caminul din Targusor, Iasi. Aia dupa care a fost creat blogul. Camera in care au stat alex_blue si addi si alti 2 voinici.
Au venit iar studentii. Si daca anul trecut am incaput pe mainile unor persoane necunoscute (nu-l stiam decat pe unu', un terminat, un distrus...Emilian parca il chema...oricum, toata lumea ii spunea Distrusu'...il stiam ca a mai stat acum 2 ani cu baietii "mei"), acum vad iar chipuri cunoscute. Nu mai e alex_blue, insa e addi. Mi-a cam fost dor de ei. Am inteles ca alex_blue a terminat facultatea de vreo 2 ani. Ei, macar mai e addi. Si inca unu' din Moldova; a stat si el aici un an; e ok tipu'.
Ma bucur ca am ajuns iar printre cunoscuti!
De acu' sa te tii! Au terminat caminul de vizavi, se intorc "sportivii"...Iar petreceri, manele la maximum si injuraturi intre camine cand se ia curentul, seara. Iar se va umple frigiderul Saftei...Poate reuseste addi sa-i convinga pe ceilalti sa joace whist. Mi-e dor de serile din sesiune cand se juca whist pana la ora 2 noaptea, in jurul unui scaun si a sticlelor de bere.
A, inca ceva. Vara asta mi-au schimbat si mie astia de la universitate hainele. Ca nu mai varuisera de mult timp. Bine c-am scapat de posterul cu Claudia Neghina...
Ce sa va urez, bai baieti? Un an cat mai bun, sa luati toate examenele si sa va distrati la maximum! O sa duceti dorul zilelor petrecute in camera 21, deci, CARPE DIEM!!!
Si va intampin cu o melodie care mie imi place mult, o melodie care ma linisteste dupa noptile cand ii injur pe aia care nu ma lasa sa dorm, o melodie pe care o stiti de la reclamele de la orange: Jason Mraz - I'm yours (varianta live) Pentru ca da, eu, camera 21 din caminul C4 din Targusor, sunt a voastra, a lui alex_blue, a lui addi, a haulesului si a melcului.

3 comentarii:

addi spunea...

bai, acum nu se mai joaca whist pentru ca toata lumea are calculator. noi ne numaram printre fericitii care inca au mai jucat carti in camin. si ce jocuri...
tin minte ca odata aveam examen la 8 dimineata si noi am jucat carti pana la 3 a.m.
dar am vayut anul asta ca s+a dus spiritul...

DXN spunea...

deci asta insemna camrea 21. buna idee, iesenilor.

addi spunea...

nu ma prind care-i faza cu acel "buna idee, iesenilor". nu vreau eu sa fiu paranoic, dar nu suna prea prietenos. poti sa dai mai multe detalii, te rog?