duminică, 22 noiembrie 2009

Votat!

La intrarea in sectia de votare scria mare, pe o coala A4, ca este interzis prin lege sa fotografiezi sau sa filmezi buletinul de vot. Oare sa fi citit astia articolul publicat aseara???
Oricum, speriat de posibilitatea de a plati amenda sau a face parnaie, m-am decis sa nu mai pozez optiunea mea de vot de care v-am spus aseara.
Am iesit, insa, din sectia de votare si ce sa gasesc pe jos? O poza in care se vedea cum a votat unu'. Si sa vezi coincidenta! A votat cum am zis eu! Mai sa fie, ce putere de convingere am!!! Asa ca am scanat poza si am pus-o aici, dupa care originalului i-am dat foc, distrugandu-l. Asa ca poza de mai jos nu e facuta cu telefonul mobil si nu reprezinta optiunea mea de votare!!! Nu eu am votat asa, dupa care am pozat! E doar o poza gasita pe jos si scanata.



Imi cer scuze pt claritatea proasta a imaginii. Scanner-ul e de vina...Si lumina slaba din cabina de vot. Click pe poza pt a o mari (poza)

8 comentarii:

mihaela spunea...

Cata mandrie pe voi ca ati stricat voturile, cand puteati sa-l votati pe Crin, sa-l ajutam sa ajunga in turul 2..BRAVO baieti! Chiar nu era nimeni de votat din lista aia..Aveti dreptate.

addi spunea...

de ce ai folosit plurarul, 'baieti'? mi-am exprimat eu parerea pe undeva despre persoana pe care o votez? eu nu am reusit sa intru sa votez pentru ca era o coada imensa in fata sectiei de votare. si imi este foarte ciuda pentru ca de data asta chiar aveam cu cine sa votez, spre deosebire de alegerile trecute cand toti erau o apa si-un pamant. imi pare foarte rau ca nu am reusit sa votez cu remus cernea pentru ca imi place mult mentalitatea lui. dar voi vota in turul 2 si in nici un caz nu voi vota psd-ul.
inca ceva, mihaela - pe acest blog scriu 2 persoane: eu si alex iar de cele mai multe ori avem pareri diferite despre un anumit lucru. de aceea te rog sa nu mai presupui ca gandim la fel.

mihaela spunea...

:)) stai linistit ca nu m-am referit deloc la tine. M-am referit la cel ce a scris postul si la celelalte persoane, pe care el spune ca le-a convins sa scrie pe buletinul de vot ca nu au cu cine vota. Ma bucur ca tu ai fost de aceeasi parere cu mine si ai considerat ca acum chiar am avut cu cine vota..pacat doar ca au iesit basescu si geoana :(...acum ai vazut ca geoana va fi ajutat de PNL,nu?..iar basescu...am vazut ce a facut basescu..chiar vrei sa fie udrea premier? vrei iar sa vezi pipitele lu basescu promovate la tot felul de ranguri?

addi spunea...

@mihaela: sper sa am chef mai pe seara sa-ti dau un raspuns mai amplu, eventual printr-o postare...
vad eu mai tarziu

alex_blue spunea...

Pana sa raspunda addi, imi folosesc eu dreptul la replica. In primul rand, tin sa precizez ca tot ce scriu aici sunt pareri personale si nu vreau sa influentez pe nimeni in decizii. In al doilea rand, constat cu tristete ca nu toata lumea s-a prins de faza cu gasitul pozei pe jos. Data viitoare o sa fiu mai explicit, o sa desenez o schema sau chiar voi deborda de sinceritate.
Acum sa-mi exprim si eu parerea referitor la abundenta de optiuni de vot, dintre care, unele, in opinia voastra, chiar merita sa fie presedinte.
1. Traian Basescu. Aici parerile noastre coincid. Culmea! Nici eu n-as vrea s-o vad pe Udrea mai sus de marginea biroului marinarului.
2. Mircea Geoana. Este, dupa parerea mea, marioneta PSD-ului. Mai are sens sa reamintesc cat de pornita era romanimea impotriva lor dupa 4 ani de guvernare PSD?
3. Crin Antonescu. Dati-mi, va rog, 5 exemple de lucruri bune pe care le-a facut Crin. Si explicati-mi cum promoveaza el Romania bunului simt, cand in ultimii ani, de opozitie a PNL-ului, nu a facut altceva decat sa improaste cu noroi persoanele cu care, candva, facea coalitie (ok, acestea meritau acest lucru, insa unde e bunul simt aici?)
4. Sorin Oprescu. Nu a reusit sa faca nimic in Bucuresti (si asta v-o zic dupa ce am stat 8 luni acolo), chiar credeti ca poate face ceva in ditamai tara?
5. Becali, Vadim Tudor, UDMR-istu...Sa fim seriosi...
6. Remus Cernea. Sa nu-mi ziceti voi ca un om care ajunge la putere ramane la fel de altruist si dedicat intereselor tarii, in dauna intereselor proprii sau ale apropiatilor. Sau nu e roman???
7. Restul de independenti sunt prea obscuri ca sa ma leg de ei.
Asa ca nu incercati sa ma convingeti ca am avut de unde alege. Intr-adevar, lista a fost mai sonora, insa e aceeasi Marie, cu alta palarie.

And spunea...

solutia ta e buna, cu conditia sa nu te plangi altadata ca o duci greu. daca o data la cinci ani, cand ti se cere parerea, refuzi sa ti-o exprimi, normal mi se pare sa nu critici nici in restul tipului. sau, (nu) critici pe 'nici unul din lista'. Cat despre blog, e foarte reusit !

alex_blue spunea...

Multumim de aprecieri! Nu pot, insa, sa nu critic. A critica inseamna a avea o parere si a o exprima, chiar daca aceasta este una gresita (sau acceptata de majoritate ca fiind gresita, ca sa ma exprim corect). Au trecut vremurile cand trebuia sa-ti reprimi ideile de teama de a nu fi pedepsit. Din pacate, insa, lumea inca nu s-a obisnuit cu gandul ca o parere, chiar si ea contrara conceptiilor proprii, trebuie respectata (ca si drept la opinie, nu neaparat ca si idee). Ce e mai grav e ca acele persoane de care vorbesc nu stiau inca sa se exprime intr-un mod articulat in vremurile cu cenzura amintite, fiind mai preocupate de biberon si de suzeta.

And spunea...

sunt perfect de acord, insa cred ca un lucru este universal acceptat, si anume acela ca orice critica este bine sa fie insotita si de o solutie, ori solutia o ai o data la 5 ani. bine, n-as vrea sa fiu inteles gresit, iti respect decizia dar cred ca votand e posibil sau nu sa rezolvi ceva, in timp ce prin abtinere in mod cert nu rezolvi nimic.