joi, 16 septembrie 2010

De la Dan Negru la gaura neagra

Atenţie!! Această postare conţine cuvinte pe care unii din voi le consideraţi ofensatoare. Dacă este cazul vostru vă rog să faceţi clic pe butonul roşu cu X pe el din dreapta-sus. Comentariile ce conţin injurii sau sunt pe lângă subiect vor fi şterse iar comentatorii sodomizaţi cu piciorul de la masă. Nu am şters comentarii până acum dar voi începe.

Aşa vă mai place vouă să arătaţi că le ştiţi voi pe toate, că s-ar prăbuşi bolta cerească pe noi, că rasa umană ar fi dispărut de mult dacă nu eraţi voi pe pământ să ne binecuvântaţi cu prezenţa şi înţelepciunea voastră. Că fiecare om are un cuvânt de spus, până şi proştii ca voi.
Este şi cazul lui Dan Negru şi a comentatorilor de la articolul referitor la Stephen Hawking al acestuia. Adică el, un om obişnuit, probabil absolvent al vreunei facultăţi anonime, realizatorul unor emisiuni adresate telespectatorilor mediocri şi sub-mediocri a afirmat despre Stephen Hawking că este un dobitoc, dând ca referinţe D.E.X-ul. În cazul ăsta, tu, Dan Negru eşti şi mai dobitoc iar eu mă refer la celălalt sens al cuvântului şi anume: dobitoc, 2. S.m. şi f., adj. (Om) care este lipsit de inteligenţă sau de bun-simţ. În cazul tău o să pun accentul pe inteligenţă. Dacă tu îţi permiţi să jigneşti un om doar pentru că nu eşti de acord cu ideile sale, eu de ce să nu-mi permit să te fac animal prost doar pentru că nu sunt de acord cu tine?

Omul ăsta a scris o carte (în cazul de faţă vorbesc despre ultima sa carte), în care şi-a argumentat punctul de vedere cu afirmaţii bazate pe matematică, pe fizică, pe date concrete, a fost profesor de matematică timp de 30 de ani la Cambridge, unul dintre cele mai bine văzute posturi academice din lume (post care, la un moment dat a fost deţinut de Isaac Newton), are numeroase lucrări ştiinţifice publicate, este membru a numeroase societăţi academice, radiaţia emisă de găurile negre a fost numită după el în pula mea şi se trezeşte un nimeni ca Dan Negru să-şi dea cu părerea.
Ia să te întreb ceva măi Dan Negru: tu ai realizat ceva notabil în viaţa ta? Ai lăsat ceva în urmă generaţiilor viitoare? O să te mai ţină minte cineva după ce mori, în afară de câteva neamuri? Aceste întrebări sunt valabile şi pentru comentatorii tăi.
Eu îţi garantez că numele, lucrările şi ideile lui Hawking vor rămâne în istorie mult după ce tu o să ajungi îngrăşământ.
Eu vă sugerez să citiţi cartea sau cărţile lui înainte să vă daţi cu părerea pentru ca nu e greu să apeşi câteva taste şi să dai două clicuri ca să pari interesant.
Încă nu am citit cartea, abia aştept să o citesc, dar din câte am auzit şi citit eu, nu ar fi zis că nu există Dumnezeu ci doar că invocarea unui dumnezeu nu este necesară pentru a explica originile universului şi că Big Bang a fost o consecinţă a legilor fizice.

Proştilor!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Cine e dan negru? Tre sa fie cineva sa-i acordati un articol pe blog...

Zergu spunea...

dobitocul e dobitoc cu spume, și-a șters postarea și mi-ar plăcea să cred că am contribuit și eu la umilirea lui:

http://zergu-si-credinta.blogspot.com/2010/09/cea-mai-stupida-afirmatie-saptamanii.html