miercuri, 23 februarie 2011

Astăzi la ştiri

Victor Ponta despre situatia din vami: Investigatia SRI s-a oprit la seful adjunct al ANAF pentru ca urmatorul era Blejnar/ Regina e Elena Udrea

"Intrebat cine e "regina" vamilor, Victor Ponta a declarat ca are dovezi clare ca regina e cea care ii protejeaza, Elena Udrea".
Asta a declarat Victor Ponta limbricul pesedist, unde altundeva decât la Antena 3. Bun, deci ai dovezi clare că Elena Udrea e şefa vameşilor corupţi, te rugăm să împărtăşeşti aceste informaţii şi cu noi, muritorii de rând. Sau mai bine, mergi şi tu cu dovezile alea la DNA, la procurori, la Consiliul Europei, dă-le la ziare, fă-le publice, fă ceva cu ele. Bag-o pe Udrea la pârnaie. Hai să eradicăm corupţia din ţara asta. Că altfel, sunt doar vorbe în vânt. Că aşa şi eu pot să zic că Victor Ponta şi-o trage la fund prin ganguri cu boschetari. Dar dacă aceste vorbe nu sunt însoţite de nişte dovezi, nu au nici o valoare.
Se pare că e la modă acum ca toată lumea să aibă dovezi. Toţi au. Cred că omul cu cele mai multe dovezi de corupţie de la noi e C.V. Tudor urmat îndeaproape de Valentin Stan.

---
Traian Basescu, la bilantul MAI: Oriunde pui degetul, apar elemente de coruptie. Nu vreau sa aplaude nimeni, ca nu aveti de ce

"Oriunde pui degetul, apar elemente de corupţie". Păi futu-ţi morţii şi răniţii mă-tii, nu ţi se pare că ai si tu oleacă de vină acolo, aşa măcar de obraz... Nu ştii de vorba aia, peştele de la cap se-mpute? Nu crezi că dai dovadă de o nesimţire crasă să vii să spui cât de răspândită e corupţia la noi? Nu ştii că în tot timpul în care ai fost preşedinte nu s-a făcut nimic împotriva corupţiei?
Şi nu vorbi tu de corupţie. De corupţie să vorbim noi, ăştia care trăim în ţara asta. Ăştia care ne lovim zilnic de poliţişti, de funcţionari publici, de doctori, de controlori CFR, de avocaţi, magistraţi şi tot neamul lor.

Voi ăştia toţi politicienii, indiferent de culoarea politică, v-aţi bătut joc de ţara asta. Voi meritaţi să fiţi scoşi în stradă de beregată şi tăiată jugulara ca la porci.

Un comentariu:

alex_blue spunea...

am dovezi clare ca addi e femeie...