luni, 4 iulie 2011

Camera 21 iese la aer

Duminica, 10 iulie, bloguletul nostru va da ochii cu lumea reala...Se va intampla la Blog Olympics, o chestie faina de ars grasimile nedorite si de imbunatatit circulatia sangvina. Mai precis, este vorba despre o "competitie" organizata de inoras.ro, cu sprijinul mai multor sponsori, menita sa scoata "bloggerii" la aer liber. Astfel, incepand cu ora 10, pe terenurile de la Decathlon Iasi(din incinta ERA Park) vor avea loc meciuri de fotbal si baschet, avandu-i drept competitori pe iesenii care in timpul liber obisnuiesc sa plictiseasca (sau nu) lumea scriind pe diverse bloguri.
Si cum le mai trebuiau un om si chiar nu mai aveau nicio solutie, au zis sa-mi ofere si mie sansa sa participi intr-una din echipe. Nu stiu ce-o fi fost in capul lui Cipoc sa ma ia in echipa lui, dar promit sa nu-l fac de ras, ca un adevarat student care isi petrecea serile tarzii de vara jucand fotbal la banci in Parcul Expozitiei, langa Casa Vanatorului.
De aceea, va invit pe toti cei care nu aveti somn duminica dimineata sa ma/ne vedeti la lucru...Va asigur ca va veti distra pe cinste!
Mai multe detalii aveti aici
Avem echipa! Avem valoare! Camera-21 e cea mai tare!

Un comentariu:

Whatafy spunea...

foarte interesant, si folositor in acelasi timp, pana la urma cum a fost?