luni, 17 octombrie 2011

Cantar de control

Poza facuta la Penny Market Pascani. Legumele si fructele se cantaresc la casa de marcat, pe raion fiind prezent doar acest cantar "de control". Si nu, nu avea nimic pe el (inafara de acel abtibild cu "cantar de control"; poate ala cantarea 75 grame) si nici nu avea contact cu laditele din spate. Acu', situatia este in dezavantajul magazinului, omul cumparand in realitate mai putin decat ar fi vrut. sau poate s-a schimbat politica de vanzari a magazinelor?

3 comentarii:

Anonim spunea...

Error!:))

Anonim spunea...

Cum adica situatia este in dezavantajul magazinului? Omul plateste si cele 75g, nu? deci plateste mai mult(cu 0.075 x pretul pe kilogram al produsului respectiv...). Gresesc eu sau...?

alex_blue spunea...

nu. omul vrea sa cumpere 1 kg de ceva...in realitate el pune in punga cu 0.075 kg mai putin...fiind un cantar de control, cantarirea "oficiala" si implicit si eticheta de pret va fi la casa de marcat...astfel, el achizitioneaza mai putin decat ar dori, ar plati exact pt ce cumpara, insa magazinul pierde vanzarea acelei cantitati (omul nu mai cumpara 1 kg, ci mai putin)...nu stiu daca am fost explicit...sper ca da:)