luni, 26 mai 2008

Mai zi ceva 2

Azi o sa pun niste poze care au legatura cu Jocurile Olimpice din China de anul asta si cu asuprirea populatiei tibetane de catre guvernul comunist al Chinei.
O sa incep cu sigla oficiala a JO de anul acesta.

















Pozele astea imi plac la nebnie si spun mai mult decat ar spune o mie de cuvinte.

3 comentarii:

Adrian Ursu (Skin ) spunea...

nu pentru ca sunt oarecum atras de lumea asiatica m-am hotarat sa intervin .......ci pentru ca, in opinia mea, fotografiile aste fac parte dintr-o manipulare profesionista. Adik daca am schimba tibetul cu populatiile amerindiene si chinezii cu americani???daca am schimba tibetanii cu bascii, irlandezii, maghiarii? rman valabile imaginile?
e normal ca o putere emergenta sa sperie vechile puteri si ca acestea sa-si pregateasca populatia intr-o directie repulsiva pt a putea lua masuri...Accept ideea de autonomie a Tibetului pot sa fiu de acord si cu independenta..numai ca nu stiu daca isi mai doresc ei independenta...pt ca nu pare o regiune sustenabila...fuck cat am scris

addi spunea...

@adrian: eu am pus pozele astea pentru ca reflecta -in viziunea mea- perfect situatia de la ora actuala din china.
pacat ca astfel de probleme apar in atentia presei si a oamenilor doar in apropierea unor evenimente importante (olimpiada in cazul de fata). crezi ca dupa ce se vor termina jocurile olimipce, va mai interesa pe cineva ce sa intampla in tibet? nu. pentru ca si cum ai zis tu, este o manipulare mediatica. o sa se stinga toate campaniile astea umanitare iar tibetanii vor fi foarte aspru pedepsiti de regimul comunist de la beijing. si pentru ce? doar pentru ca au alta religie?
celelalte minoritati pe care le-ai mentionat tu nu intra in categoria asta pentru ca persoanele care fac parte din aceste minoritati nu sunt persecutate de guvern.
cat despre americani- ei se bat cu pumnul in piept ca apara drepturile omului si tot discursul dar i-au bagat pe amerindieni in rezervatii si ii trateaza ca pe animale.

Fix Irie spunea...

iti folosesc si eu niste imagini de ici. sper ca nu te superi. mersi.