joi, 4 decembrie 2008

Analiza redundantă şi corespondenţa canonică analitică

Din ciclul seriilor repetitive care se repetă în mod constant şi invariabil, antrenând după sine alte serii repetitive care în final duc la o traiectorie descriptivă în formă de cerc, fără început şi fără sfârşit care, o dată transpus într-un mediu tridimensional definit de trei dimensiuni devine spirală, deci automat un corp tridimensional cu toate cele trei dimensiuni ale sale, se nasc automat şi fără urmă de dubiu întrebări.
Întrebări de genul ăla cu mulţi de dacă:
- pâinea feliată are număr par sau impar de felii? Şi dacă da, numărul este constant, adică nu se schimbă? Sau nu se schimbă?
- convieţuirea într-un cămin de studenţi care găzduieşte studenţi, îi face pe unii studenţi să nu tragă apa după ce folosesc buda?
- dacă deja suntem în decembrie, n-ar trebui să fie zăpada? Şi dacă suntem în 2008, n-ar fi trebuit să fi fost deja sfârşitul lumii, în care toată lumea moare subit şi oamenii de ştiinţă să nu ştie ce s-a întâmplat cu lumea care a murit subit?
- dacă Riga Crypto şi lapona Enigel ar fi întreţinut relaţii sexuale mutuale şi reciproce, fără reproşuri şi remuşcări, rezultatul ar fi fost o micoză? Şi ce rol ar fi avut oul dogmatic în toată treaba asta?
- dacă transhumanţa este precedată de transcendenţă iar transhumanţa ar fi precedată de transcendenţă, asta înseamnă că şi reciproca e valabilă? Sau e valabilă?
- dacă A+B=C, atunci D+E=?
- Brusli bate pe Vandam?
- dacă sclava Isaura se transformă noaptea în vârcolac, ce a oprit-o să-şi mănânce stăpânii? Să fi fost oare faptul că nu avea muştar de Tecuci în telenovelă?
- Pământul e plat şi se află în centrul Universului. La acest enunţ nu se pun întrebări. Este un fapt general acceptat şi fără urmă de dubii. Clar băi ereticilor?
- ce e ăla orificiu interbucal?

E ora 12 şi ceva, eu tre să fac o porcărie de articol ştiinţific pentru şcoala şi n-am absolut nici un chef.
O să mai revin cu întrebări din astea.

Niciun comentariu: