luni, 18 mai 2009

Taramul fagaduintei

Am fost saptamana trecuta in Barlad (addi si cu inca un fost camerist deja au inceput sa rada; alt camerist ne face "prossssssti"). Uite ce am gasit:




A, deci se poate!!!!! Sa mai ziceti voi ceva de Barlad...Prossssstilor!

P.S.1: Astept macar 3 comentarii din partea celor 3 fosti locatari ai camerei 21 mentionati mai sus.
P.S.2: Pentru cei care nu inteleg nimic din acest articol, imi pare sincer rau, dar e o chestie pe care numai un camerist 21 o poate intelege...

7 comentarii:

Anonim spunea...

As putea sa pariez ca filiala aia e desfiintata demult, asta daca n-are cumva sectii ca: psihologia cocalarului,managementul pitipoancei sau altele legate de aceste doua tipologii, locale!...in schimb se pare ca exista!!!!....chiar au semafoare, functionabile!!!...fantastic!!!
Haules

addi spunea...

un pas mic pt barlad, un pas urias inapoi pt omenire

Anonim spunea...

Io, Melcul...

De parca voi, Kamerishtii, ati fi din Iashington!... Si voi sunteti din localitati minuscule !... Hai sa dam pe fatza: Alex-Pascani, Adi - Tecuci, Arici - Focsani. Prostie e peste tot, nu numai la Barlad.

S-auzim numai de bine !

alex_blue spunea...

Normal...Pai tocmai de asta imi permit sa rad de unele orase, pentru ca stiu si recunosc ca si al meu e varza. Si subliniez: rad de ORASE, nu de oraseni.

Anonim spunea...

dar vad ca ti-ai insusit pozele...nici macar n-ai facut referire la faptul ca nu sunt facute de tine.......rusinica...

alex_blue spunea...

Pai nu sunt facute de mine, ci la indicatia mea. Despre un film se spune ca este facut de un regizor, nu de cameramani si masinisti. Deci, la o parte!!! Trece Spielberg!!!

Anonim spunea...

nu mai face misto de tot ce crezi ca ai dreptul.