miercuri, 3 septembrie 2008

Micile placeri ale vietii

M-am saturat sa ma trezeasca zgomotul pasarelelor dimineata, m-am saturat sa ma trezesc in miros de trandafiri, m-am saturat sa respir aerul asta plin de oxigen si fara urma de noxe, m-am saturat de lipsa masinilor de pe strada. Chiar nu se poate face nimic?
Vreau si eu, macar pentru o zi sa ma trezesc in zgomotul de bormasina facut de vecinu de la 1 care-si pune termopane, vreau sa fiu trezit de masina de gunoi care vine la ore inumane sa ridice gunoiul, vreau ca plamanii mei sa fie umpluti de mirosul deosebit de gunoi, vreau si eu sa respir aer poluat, ca tot omul, vreau sa fiu injurat de miile de soferi care se aduna la trecerea de pietoni atunci cand ma trezesc si eu sa trec strada, vreau si eu sa fiu injurat pe strada, sa ma simt si eu roman. Visez sa ma duc o data la padure sa ma bucur de muntii de PET-uri si gunoaie, sa facem un foc de tabara din cateva cauciucuri, sa bagam niste mici expirati si de provenienta discutabila. Vreau sa ma balacesc in lacuri de hidrocarburi pure, fara sa fie contaminate de apa de izvor. As vrea sa ma bucur si eu de atingerea delicata a manelelor, impreuna cu taranul de la 1 care, isi imparte de buna voie preferintele muzicale cu tot cartierul.

Offf...o sa mor fara sa-mi indeplinesc toate dorintele astea...

2 comentarii:

alex_blue spunea...

Si eu as mai vrea sa fiu trezit de astia de la Orange sau Vodafone la ora 1 noaptea sau la 6 dimineata, anuntandu-ma prin sms ca peste 10 zile imi expira creditul sau ca 30.000 de prieteni ma asteapta pe chat. Si mi-ar mai placea sa fiu inconjurat doar de tigani, sa le simt mirosul caracteristic si sa le ascult manelele...Of, ce viata ar fi...

Anonim spunea...

Asta chiar ca e tare ... sincer daca vrei "opusul" trebuie sa vii in suedia unde din fericire am ajuns si eu, unde niciodata nu am auzit masina de gunoi sau vreo bormasina ( asta chair acum am realizat ) sau pe vecina pe care o auzeam in is de cateva ori pe zi scrigandu-l pe Alin de la et 4 si facandu-ma sa-l iubesc si eu si sa-i doresc o vila ca sa nu mai aud de el ...
Unde singura data cand m-a claxonat cineva a fost la semafor si asta pt ca bagasem in marsalier din greseala si mi se aprinsesera luminile caracteristice, normal, si ala din spate doar ma atentiona ca era f aproape ... unde toti veicnii de pe scara imi zambesc si ma saluta chiar daca nu ma stiu ... si unde romanii tot in sacose de rafii isi trimit pachetele acasa ... what the fuck?????