marți, 7 octombrie 2008

Vanatoru' de bibani

Cu siguranta ca nu sunt primul blogger care aduce in discutie acest subiect si sper ca nici ultimul. Insa chiar nu ma puteam abtine.
Fara a fi un fan sau macar un adept al genului, nu am putut sa trec cu vederea (si sunt sigur ca nici voi) melodia, destul de veche de acum, a "lui" Basshunter, Now You're Gone. Trebuie sa recunosc ca nu mi-a displacut, ba chiar am ascultat-o de cateva ori, pana sa ma plictisesc de ea. Nu intrebati de ce. Poate si din cauza mediatizarii excesive, poate si din cauza nenumaratelor telefoane care aveau drept sunet de apel respectiva melodie. Un lucru e sigur, insa: melodia a prins in Romania.
Si de aici pana la a o "rromaniza" a fost doar o chestiune de timp. Pentru ca un cocalar s-a gandit ca ar suna mult mai bine daca ar avea si ceva tiganesc in ea. Rezultatul:


Mai are sens sa comentam? Imbecilitatea si imbecilizarea sunt tot mai raspandite. Ma intreb, oare ce ar zice nenea Basshunter daca ar afla. Sa-l dea in judecata pe ala de a remixat melodia (nu-i spun numele, pentru ca i-as face reclama) si sa-i ceara despagubiri pentru incalcarea drepturilor de autor de sa plateasca 3 generatii dupa el rate la banca. Chiar, stie cineva adresa de mail a lu' "vanatoru' de bibani"?

P.S.: Daca e cineva care nu stie cum suna varianta originala, sa caute pe DC sau pe trilulilu

Addi, iarta-ma, insa promit ca e prima si ultima manea de pe blog!!!

Un comentariu:

addi spunea...

sa nu se mai intample ;)