sâmbătă, 3 martie 2012

Blog Olympics 2

A fost azi, 03.03, cu ocazia lansarii in lumea virtuala a blogului magazinului Decathlon din Iasi
Si cum serile petrecute in parcul din Copou, cu fotbal la banci, arata ca in camera 21 nu are nimeni scutire la sport, bloguletul nostru a fost reprezentat si la aceasta editie.
De data asta a fost indoor, insa locatia a fost aceeasi: Decathlon Iasi (Era Shopping Center). Organizatorii au fost aceiasi: Decathlon si InOras. Au fost insa alte discipline, anume tenis de masa, streetball si...tir cu arcul.
Din pacate Marcu nu a fost de gasit, pentru a-mi da cateva sfaturi; era doar Anton, insa betonul nu era o prioritate acum. Asa ca faza cu arcul a fost calcaiul lui Ahile.
Am facut parte din echipa galbena, condusa de Pavel. Pana la urma, eu zic ca ne-am descurcat onorabil. Locul 1 la streetball si locul 2 la general nu e chiar rau. De aceea tin sa-mi felicit echipa si bineinteles si adversarii, care au fost pe masura evenimentului: bine pregatiti.
Una peste alta (stiu, suna a film porno) a prins bine o iesire din cotidian. Ramane de vazut cat va tine febra musculara, insa am spus dintotdeauna: daca doare, inseamna ca exista.
Cu multumirile de rigoare aduse organizatorilor, inchei prin a-mi avertiza adversarii ca la editia viitoare voi fi mai bun decat azi!(adica de la 5 voi fi de 6, pe o scala de la 1 la 10). Deci pazea!

P.S.: am asistat la o demonstratie de taekwondo oferita de clubul VIP din Iasi; nu sunt o fire belicoasa, insa daca iti arde de scandal si ai proasta inspiratie sa te legi de un practicant al acestui sport, va trebui sa te obisnuiesti cu tavanul alb al spitalului

3 comentarii:

Pavel spunea...

Am o nedumerire, de ce ai scris linkul blogului şi nu l-ai pus direct pe nume? :)

alex_blue spunea...

nu mergea....a mers doar la organizatori si dupa aia n-a mai vrut...vad ca intre timp e ok, deci problema e rezolvata :)

Pavel spunea...

Înţeles!