sâmbătă, 23 august 2008

Poli Iasi in B!!!

Acest articol, daca va fi citit de cineva, va starni, cu siguranta, manie si va trebui sa am grija cand mai ies pe strada. Imi asum, totusi, acest risc. As dori sa precizez de la inceput ca ceea ce urmeaza sa scriu reprezinta o parere PERSONALA si care nu trebuie generalizata asupra camerei 21
Imi doresc sa retrogadeze Poli Iasi! Da, vorbesc serios! Chiar m-as bucura. De ce? Pentru a nu mai fi folosita drept instrument politic. Recunosc, am fost pro-Oprea la alegerile din mai, iar daca as fi avut cum sa votez, l-as fi votat. Nu intru acum in discutii si explicatii, e tardiv. Ideea e ca Nichita, vazand ca pierde teren (pentru ca pierdea), a recurs la (cel putin) doua chestii murdare, ambele tinand de dezinformare. Una era ca Oprea va taia abonamentele gratuite la RATP pensionarilor, iar a doua ca acelasi Oprea nu va sustine echipa locala de fotbal. Mai mult (si de aici vine supararea mea), antrenorul Politehnicii Iasi a conditionat ramanerea sa la echipa de ramanerea in functie a lui Nichita. Pentru cei ce nu stiu, antrenorul Ionut Popa este o persoana foarte iubita in Iasi, e considerat un adevarat erou datorita rezultatelor pe care le-a avut echipa sub conducerea sa.
Sa vad, daca pica Poli in B, cum o sa mai fie folosita de mai marii municipiului? Si are ceva sanse sa retrogadeze, tinand cont de rezultatele din primele etape...Eu abia astept...

Later edit: Se pare ca cineva, acolo sus, ma iubeste. In seara asta, cand toata lumea se astepta ca Poli Iasi sa castige primele puncte, avand in fata un adversar accesibil (Farul Constanta), stupoare: nocturna de milioane (de lei, de euro) "a lui" Nichita nu s-a aprins. Deznodamantul: Poli Iasi - Farul Constanta 0-3. Multumesc!
Cred ca am sa incep sa joc la Loto

2 comentarii:

haules spunea...

Poate din cauza aerului din camera 21 iti impartasesc parerea, dar cu siguranta mai e si altceva...in primul rand ca au scumpit biletele de parca jucau in shampior lig, apoi cand venea sa joace la iasi o echipa gen Steaua, Rapid sau Dinamo...mareau pretul la bilete ca niste ca niste nesimtiti si speculanti ce sunt! Si eu simplu locuitor al camerei 21 si iubitor de fotbal...eram obligat sa vad meciul la televizor(cateodata il dadeam pe mute sa aud tribunele...adrenalina curata!) sau sa salivez si chinuindu-ma sa vad ceva prin gard, asta da senzatie!
Asa ca nu sunt suparat ca mandra cetate a Iasului ar putea ramane fara echipa in liga 1, dar pot zice ca sunt putin bucuros...uite!sunt sanse sa ma faca chiar si fericit poli Iasi!
Inchei: B-ul, B-ul, B-ul,...poate asa se mai ieftinesc biletele!;)

addi spunea...

da, da, in B! eu am o legatura speciala cu poli. asta pentru ca am fost la un singur meci pe an jucat acasa. cand am intrat la facultate, a intrat si poli in A (deci din cauza mea). eu zic hai oţelul!