miercuri, 3 decembrie 2008

S-au votat, s-au ales, ce-am rezolvat?

Buuun, s-au dus şi alegerile astea. Bine că s-a terminat tot circul că nu mai suportam. Încep să se dea jos afişele electorale, pancartele, nu se mai plimbă maşini pe stradă cu difuzoarele date la maxim, nu-ţi mai promite nimeni nimic. Eu îs tare curios: oare aveau melodii de pe cd-urile originale, adică au dat bani pe muzică cei care foloseau muzică? Pentru că la un d'asta am auzit până şi Queen. Erau cd-urile originale sau muzică luată de pe DC? Întreb şi eu ca să nu rămân prost.
Acum după ce s-au cheltuit milioane bune pe campania electorală, băieţii or să înceapă să ia nişte bani (împrumut, nu vă gândiţi la furt) de pe la bugete ca să-şi acopere găurile şi să plătească datoriile către persoanele de la care au luat bani. Deci, cam un an-doi să nu vă aşteptaţi să se facă ceva. După aia trebuie să se facă pentru că se apropie cealaltă campanie electorală. Şi tot aşa şi tot aşa şi tot aşa.
Nu-i aşa că viaţă-i minunată?

Acum mă uit la rezultate. Nu o să le pun aici, pentru că nu sunt relevante. Cert e că cele două tabere se lăudau care mai de care că noi suntem pe primul loc. Cum se schimbau cifrele şi implicit ierarhia în funcţie de sondajele de după vot, îi atacau pe ceilalţi şi tot aşa. Băi idioţilor, să vă dau un sfat: fiţi şi voi mai reţinuţi în declaraţii. Nu vă mai aruncaţi aşa în cap. Acu 5 minute noi eram câştigători în urma sondajelor da' acu nu mai suntem. Deci e blat. Ceilalţi ne fură, huo, au măsluit voturile. Guiţ, guiţ, groh, groh...
Alt sfat: sondajele nu reflectă realitatea. Da ai cu cine discută? Nu, pentru că mumiile astea comuniste îs prea ocupate cu eliberarea basinilor pe silent. Iliescu nu, lui i se permite orice, chiar şi eliberarea basinilor cu zgomot. Probabil că de acum şi lui Felix i se vor permite, că doar na, s-a ajuns. Uite că m-am luat cu altele şi nu mai ştiu unde am rămas.
Deci nu va mai luaţi după sondaje. Mai ales că voi le comandaţi şi e uşor de realizat că acele sondaje o să va zică ce vreţi voi să auziţi.
De ce nu aşteaptă rezultatul oficial de la BEC? (scurtă paranteză: îţi imaginezi o grămadă de boşorogi într-o cameră cu un singur bec, aşteptând şi uitându-se toţi cu insistenţă şi rugăminte la acel bec). [momentul comic a trecut]
De ce nu vorbesc şi ăştia normal? De ce trebuie să se atace unul pe altul în fiecare discurs?

Acum să zic ce am făcut eu în ziua votului. Din câte îmi aduc eu aminte, parcă am zis că mă duc la vot. Ei bine, nu m-am dus. Am avut lucruri mai importante de făcut de Sf Andrei. Am considerat că nu are rost să merg 170 de km, să pierd o grămadă de timp pe drum, doar ca să votez. Şi acum să aud pe unu că-mi zice ceva de genu că dacă nu te-ai dus la vot, nu ai dreptul să le reproşezi nimic. După o lovitură de genunchi bine aplicata la nivelul gurii, o să-i şi răspund. Din contra, faptul că nu m-am dus la vot îmi dă tot dreptul să comentez. Pentru că nu m-am dus să aleg hoţi. Deci hoţii care se găsesc acum la conducere, nu eu i-am pus acolo, ci voi. Pentru că voi i-aţi votat.

P.S.: aţi observat că nu am injurat pe nimeni, da? Şi că nu am folosit cuvinte obscene. Dar fiţi fără grijă. Nu am renunţat de tot la aceste obiceiuri. Doar azi.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Bv Adi sa stii ca chiar ai fost tare...si ca "ai dreptate"

Anonim spunea...

toate astea imi aduc aminte de regimul fanariot cind "domnii" trebuiau sa-si cumpere scaunul de la Pasha...ma intreb cu ce am mai evoluat??