sâmbătă, 21 iunie 2008

Ce-ai face daca ai avea superputeri?

Va propun un joc de imaginatie. Ce ai face daca ai avea superputeri? Si aici ma refer la orice putere, un fel de hibrid intre toti supereroii...Poate parea o idee puerila...Dar daca FIECARE din cititorii acestui articol ar raspunde (si chiar va invit s-o faceti, nu e nevoie sa ai cont pe blogger.com, poate oricine sa scrie), sunt sigur ca am scoate la iveala perversitatea romanului. Si sa spuneti si ce puteri v-ar placea sa aveti, eventual si un nume de scena...Sa inceapa distractia!!!

7 comentarii:

alex_blue spunea...

Si incep eu. Mi-ar placea sa pot fi invizibil si sa ma pot teleporta...Nu as fura, nu as fi vreun voyeur...Pur si simplu as face rost de o arma si de munitie si i-as impusca rand pe rand pe toti tiganii din lumea asta...Cred ca ar fi super distractiv sa-i vezi terorizati, asa cum terorizeaza ei cartiere sau chiar localitati intregi...Sa le fie frica sa iasa din casa, sa se ascunda si...sa fie totul in zadar...Nu sunt psihopat, doar rasist...si doar cu tiganii, nu am probleme si cu celelalte natii.
A, numele de scena ar fi Gypsynator.

haules spunea...

Ce as face daca as avea superputeri?Dintre toatele care imi vin in minte...cred ca cel mai mult mi-ar placea sa ma pot teleporta, astfel as putea calatori moca si repede oriunde, iar bucile mele nu s-ar mai aplatiza in microbuzele astea rapanoase din RRomania! Sa pastrez terminatia numelelui de scena as fi Superbucinator!muhaaaaaaaaa

ps: in schimb un lucru e clar...Gypsynator esti inamicul meu!:)):P

Anonim spunea...

Pai eu as vrea sa am o putere cu care sa-i pedepsesc instantaneu pe toti politicienii, manelistii, tziganii, lenesii, hotii, cocalarii si alte natii care au dus tara noastra de rapa.... Sa arunc un blestem peste planeta si fiecare cum incearca sa fure, sa bata, sa leneveasca, sa insele, sa minta etc.... pac: o mana rupta pe loc,o durere cumplita de masea.lol...ceva de genul asta, poate poate s-o curata tara asta de atatea aratari cu creier de gaina...

NickName? Equilibrator

addi spunea...

o superputere...hmm, suna interesant. dintotdeauna mi-am dorit o superputere. acu chiar pot sa fiu un supererou. iupi. in primul rand as vrea sa pot sa zbor. si nu oricum, ci cu mach 5. si, la fel ca si precedentii, as vrea sa pot sa-i elimin pe tigani, cocalari, manelari, politicieni si sa ma amuz pe seama asta. sa le simt frica haha.
un nume?
Super Salvatorul Natiunii :D

Anonim spunea...

Eu sincer de multe ori ma gandesc ce le-as face oamenilor care pur si simplu sunt nedrepti ( lucrez si intr-o firma unde intr-o zi i s-a spus unei persoane ca tb sa mearga in punctul x cu masina - la volan - chiar daca nu are carnet, persoana respectiva primind penalizare pt ca nu a executat ). Dar din pacate ( fericire ) ii iert repede ... deci ce super putere ? hm, putere mare ( forta ) pentru a-i putea spune sefului ca daca nu e corect pot sa-i rup capul si lui si celor care il apara.
Nume de scena: Spurcinator ( ca i-as spurca de i-ar lua mama dracului stiind ca n-au tupeu sa riposteze )

Anonim spunea...

Mi ar placea sa pot trece prin obiecte,ziduri, si sa pot fi invizibil...Dak nu... mi ar placea telekinetismul, si citirea gandurilor...Teleportarea...Stiu...m am inspirat din X men Unlimited...Nume de scena:In cazul puterilor...Dak as trece prin obiecte, ziduri etc. si as fi invizibil m as numi ShadowCat, telekinetismul, puteri psihice...M as numi PsihicDanger...sau AllyPsihic..cred ca nu va intereseaza ce vorbesc ;)...teleportarea...m as numi Timer...Pentru ce as folosi pyuterile...??? sa pot copia :X,sa cutesc gandurile celorlalti...lupta cu raul...si mi as baga dusmanii in spital...tiganii,etc,nu i as omorI, dar sincer sunt tigani kre nu trebuiesc condamanti, si dak citesc mesajul ,sa stie ca nu ma refer la ei,si ii felixit, sa ajute si altii k ei sa le devina "frati".

Anonim spunea...

Deci eu sunt gby am 13 ani sunt din limanu:daca as avea super putri ar fi urmatoarele sa ma teleportez,sa fiu invizibil,cand sunt taiat sau cv de genu sa am puterea sa ma refac,cand sunt facut in mi si mi de bucatele sa ma refac la loc iar in ultimul loc sa pot repara ranile oamenilor si bolile;
as folosi puterile in modul urmator:aj ajuta oameni asi reface bolile lor ji mi-aj folosi puterile in scopuri nobile intrun fel zis jtiu ca ei au mai multa nevoie de ajutor voi fi acolo cand va fi o crima;mai baieti dar ieu nu inteleg ce aveti cu tigani de ce vreiti sa-i omorati nu vau facut nimik nu ei au vrut sa fie tigani soarta a fost de vina nu e vina lor!!!ei nu sunt tot oameni sunt la fel ca noi

iar acum un nume invulnerabiloooo

ps1 ganditiva la ce puteri va alegeti
ps2 voi nu va folositi bine puterile cum ar fi Gypsynator sau Superbucinator chiar ji Super Salvatorul Natiunii dar luati aminte de la Equilibrator dar nu ji ca trbuie sa-i pedepseasca pe tigani ji politiceni ei nu sunt de vina cu nimik.
Odata cu puterile mari vin si responsabilitati mari